All fyllning är hackad och bunkar med mjöl framsatta |
Redo |
och även jag redo o gla´ |
Vår lärare Sofia |
Täck över bunken med deg i med fuktig duk. Låt vila i 20 min |
Olika ingredienser i fyllningen innan de hackas |
Vi var från USA, Sverige och Swaziland. |
Den här dumplingsdegen är utblandad med morotsjucie |
Den här degen med vanligt vatten. Tryck till lilla degklumpen och börja rulla den runt och samtidigt kavla med pinnkavlen. |
Här ryckte proffsen in för vi skulle hinna bli klara.. |
Vik över fyllningen, knip ihop.. |
...sedan knip ihop ena hörnet och förslut över hela |
Här kokas dumplings i vatten |
De gröna är blandade med spenatjucie |
Härligt att äta sina egna dumplings!! |
Här steks dem med lite olja, en skvätt vatten och sedan på med tätt lock och låt dem nästan ångkoka. De är klara när de "blåst" upp sig. |
Mums, dessa gillar jag mest! |
Vi var 11 stycken och det var en riktigt trevlig kurs på "The Hutong" som avslutades med dumlings, sallad och öl! http://thehutong.com/blog/ |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar